torsdag den 10. april 2014

Et MF DOOM-rygte du ik' vil gå glip af


Skal man tro rygterne, så kommer der til at ske nogle rimelig lir' hiphop-sweet-ting i løbet af 2014. Vi vil ikke opholde jer med snak, så lade os bare prøve at fortælle jer, hvad det første rygte går ud på, for meget tyder på, at der ikke kun er tale om et rygte.


HVAD GÅR RYGTET UD PÅ?
MF DOOM og den unge rapper Bishop Nephu udgiver album sammen. Det kommer til at hedde 'Nehruvian DOOM'.

OKAY, HVAD ER ELLERS VÆRD AT VIDE OM DET HER RYGTE? 

Okay, måske har du ikke hørt så meget om Bishop Nephu før. Han er født i 1996, er tight og har udgivet to mixtape, som du bør tjekke ud. (Det kan du gøre her) Han udgav mixtapet 'Nehruvia' med 13 sange, da han var 15 år gammel. Mixtapet var med produktioner af DJ Premier, J. Dilla, Madlib og MF DOOM sjovt nok. 

Bishop Nephu annoncerede partnerskabet med DOOM på Twitter i august 2013. I foråret skrev han så igen på facebook, at det ikke længere blev en EP, men et album. 

DOOM har sagt, at arbejdet med albummet er 'organic'. Det siger jo egentlig ikke så meget. 

HVORFOR HEDDER HAN BISHOP NEHRU?
Første del af navnet Bishop er inspireret af Tupacs karakter Bishop i filmen 'Juice'. Anden del af navnet Nehru er inspireret af den tidligere indiske premierminister Jawaharlal, som havde et tæt samarbejde med Gandhi.

HVOR SIKKERT ER DET HER:
98 PCT sikkert

Og her er et dejligt nummer, som den unge Bishop Nehru har lavet. Ham skal man helt sikkert både holde øje med og tjekke ud.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar