tirsdag den 25. marts 2014

Hverdagshiphop: Hvad Beefysauce egentlig har ild i fortiden


Mange har spurgt, hvad Beefysauce-pigerne egentlig har ild i for tiden udover at drive bloggen, og om vi ik' snart skriver et indlæg om os selv igen snart.

Så jo - klart vi skriver et indlæg om os selv. Det burde vi da lige kunne klare!
Så her kommer et mega fedt indblik i vores hiphop-liv!

Og lad os lige starte med at fortælle, hvordan det gik ned i weekenden. Beefysauce tog nemlig på cruise ned til vores fødeby, som tilfældigvis er DKs mest hiphop-by, Næstved, Festved, Næverly Hills eller bare 4700 Dreamcity. (objektivt set selvfølgelig, Aarhus V har bare haft et par gode år tidligere).

Lørdag havde vi lånt Sauces fars øse, hentede MC Nik Nak på stationen, og så cruisede vi ned forbi havnen - Beefy var sgu dårligt opdaterede på Nævers nye pieces. Her er et af de fede på en silo tæt ved den gamle Maglemølle papirfabrik.

Herefter, så var det hjem til Sauces far og mor i Fennern. Først lige lidt kaf' og en tært' og så var det ellers i gang; Beefy skulle lære at scratche - og ingen lyver vist her, hvis man siger, at hun har talent for skidtet. Nu skal der bare øves.

Her viser Sauce, hvordan det skal gøres.


Det var en dejlig lørdag!! Men vi har også lavet mange andre ting i 2014 allerede. Vi har fx spillet herre meget pool & skomager, været på Galathea Kroen (bedste ristaffel i Skandinavien), hængt med vores homies og selvfølgelig været til parti udklædt som koala-leopard og holdt pool-turnering for vores damer!
Og nu er det snart weekend og Head Oh Pee er i København over weekenden!!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar