fredag den 21. marts 2014

BREAKING: Big Daddy Kane kommer til DK!BeefySauce er jo ikke et nyhedssite, som vi nogle gange har sagt. Men altså, hvis vi hører noget gennem vinranken, så deler vi det altså med jer, homies og homettes!

Big Daddy Kane kommer til Danmark!! Og han gør det i både Beefy og Head oh Pees føllermåned maj, nærmere den 7. maj på Loppen, så der skal I nok liiiige ik' ha' no'n planer!

Kender du ikke Store Fars Kane? så indfører vi dig lige i ham her (uh dat be soundin' sexayyyyy):Han er kendt i gamet som en af de bedste MC'er, og når I har lyttet lidt til ham, vil I også høre, at hans måde at spytte rim på, er noget, der har inspireret mange andre MC's.
Han startede ud med at være i gruppen Juice Crew, der bl.a. talte Kool G Rap og Masta Ace (Så det er noget, du ved, der er bangin')

Han har scoret en grammy og han har lavet et nummer, der altid bliver nævnt, når man snakker om all time greatest hiphopnumre, nemlig "Ain't no half Steppin":


-Hvis dine popører synes, at det lyder bekendt, så JA! Mariah Carey har også samplet samme nummer som Big Daddy i sin megafede "Dreamlover":


Big Daddy Kane er altså virkelig god, og han har været vigtig for, hvordan hiphop lyder i dag - og for hvordan den lød for 5-10-15-20 år siden. Han holder stadig, hans beats har altid været lækre og så har han lavet den her, som Dj Sauce har hørt mange gange på bånd i forældrenes gamle Spacewagon, når familien har kørt til hammerknuden eller Hammershus:


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar