tirsdag den 4. februar 2014

Leonardo DiCaprio klar med ny Tribe Called Quest-TV-serie


Det ser sgu ud til at Leonardo DiCaprio er i gang med at teame op med TCQ-rapperen Q-Tip og en manuskrip-forfatter og fat-guy-being-funny, der hedder Jonah Hill(det er så ham i midten).

De tre vil simpelthen lave en tv-serie, som primært skal handle om A Tribe Called Quest. 

For dem, der tænker "who tha fuss er ham der Q-Tip", så kan vi fortælle, at han er del af den dejlige rap-gruppe A Tribe Called Quest, som havde sin storhedstid i slut 1980erne og start 90erne. Og det er lige præcis, hvad denne tv-serie kommer til at handle om. Hvis den altså bliver til noget. Som en lille bonusinfo er Q-Tip den første rapper, der har turde at sige at han digger røven på både drenge og piger - SEJT!

TV-serien kommer altså til at handle om Q-tips oplevelser med A Tribe Called Quest og The Native Tongue-kollektivet, som gruppen også var en del af sammen med blandt andet De La Soul og Jungle Brothers.

Her er et nummer, som du måske har hørt i radioen engang:


Så kommer serien også til at handle om, hvilken rolle A Tribe Called Quest spillede dengang, og hvordan de har influeret den musik, der bliver lavet i dag. Altså en god lektion i god hiphop. Det lyder godt i vores ører!

Q-tip og Leonardo har været venner i en årerække, og nu skal de altså til at lave en tv-serie sammen.

Der er dog ikke skrevet noget manuskript endnu, men rygterne siger, at tv-serien skal produceres på DiCaprios produktionsselskab.

Titanic/Wolf of Wallstreet-stjernen Leonardo DiCaprio er i øvrigt ret hiphop selv. Han hænger ud til sport med Jay Z og så spillede 2 Chainz og Kanye til hans fødselsdag i december. Så det taler vel for, at det her ikke bare er et løst rygte?

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar