fredag den 13. december 2013

R. Kelly og kærligheden til hiphoppen

Her forleden skrev vi jo lidt om R. Kelly og om, hvor god han er til at lave sange. Men lad os lige vende ham endnu engang. Det er jo en kold tid for tiden, så det absolut ikke et dumt tidspunkt at varme sig med nogle R. Kelly-tracks!

R. Kelly har i øvrigt solgt over 54 millioner albums.... Shit. Beefysauce ville sgu også få lidt storhedsvanvid, hvis vi bare solgte 54 udgaver af vores track ' Cafélatte-fyr'. Nå, det var lige et sidespor.

Generelt har fyren her haft nogle vilde samarbejder. Men okay - han er også king of R'n'B. Han har samarbejdet med Justin Bieber, Lady Gaga, Britney Spears og så videre og så videre!

Her er nogle af de fedeste samarbejder, som R. Kelly har lavet med rapperne.


Dette numre er sgu bare et af Beefysauces yndlingsnumre. Det er super dejligt og er et collab mellem R. Kelly og Biggie Smalls.

Her er tale om en klassiker. Alle elsker jo det her nummer med Snoop Dogg fra Blue Carpet Treatment: I pull up, get low in the Phantom With the wheels spinnin' Ladies like That's that (shiiiit)Kan i huske dette nummer? Det er jo nok Cassidys største hit. Det er rigtig fedt. Og så elsker vi, at R. Kelly har klædt sig ud som Zorro.Og så er der til sidst også lige et ligge collab mellem 50 Cent og R. Kelly. Og her tænker man måske; Den gider jeg ikke at se. Men se videoen - om ikke andet, så fordi at fitty har Louis Vuitton på fra top til tøj - og tracket blev jo lavet dengang, hvor logoer var tha shit!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar