tirsdag den 10. december 2013

Julegave fra Beefysauce til dig: Mixtapes fra upcoming rappere

Så er det sgu tid til nogle julegaver her på bloggen! Alle har jo travlt i løbet af året og har ikke haft tid til at tjekke op på nogle af de fede up-coming-rappere fra det store udland.

Så her kommer der sgu lige en lille update på, hvem der har udgivet mixtapes i 2013, som var fede og som kan blive store i 2014!

Første skud går ud til Lil' Bibby. Han har en herre sprød lyd og så er han spået til at blive det store nye navn inden for hiphoppen. Han er også lidt på samme stadie som Beefysauce: endnu ikke på wikipedia, men meget tæt på! I slutningen af november kom han med sit mixtape 'Free Crack', og så er han fra Chicago.


Man skal ikke lade sig slå ud af, at Earl Swaveys musikvideo ligner en god 90'er-hjemmevideo. Man manden her laver sgu noget, der på en eller anden sjov måde fungerer. Her kan du hente mixtapet Business before Pleasure. (han er i øvrigt heller ikke på wikipedia endnu).


Næste tip handler om rapperen Migos. Det her rap handler ret meget om, hvor rig ham og hans homies er, så hvis man hader det meget, så er det helt klart en mulighed at holde sig væk. Men Beefysauce kan nu meget godt lide det! Mange mener i øvrigt at Migos leverede 2013s bedste mixtape, det hedder 'YRN', hvilket står for Young Rich Niggas - og det kan du hente lige her.


Den sidste ting vi skal fortælle jer om i denne omgang er Vic Mensa. Han kommer også fra Chicago (det er rigtig spottet, at den by har gang i en seriøst omgang hiphop-popping i øjeblikket). Nå, men i hvert fald har denne fyr gang i noget godt og velproduceret. Se selv denne video, der er lidt love-agtig, det skal der jo også være plads til i hiphop. I kan hente hans mixtape lige her
Beefy er i gang med at høre det og sys, det er sprødt, så hent det!
Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar