fredag den 25. oktober 2013

Hip hop i technoland og interview med Guilty Simpson


BeefySauce er jo et internationalt foretagende. Selv hvis noget fedt sker uden for en radius af 100 km fra 4700 Næverly Hills - ja så står vi der.

Især hvis det indebærer et møde med en af de stærkeste stemmer fra den synkende Motor Citys left coast scene, aka Detroiiiit. Og så gør det jo ikke noget, at han er dejlig, sort og tyk, har langt skæg og en blød stemme.

Navnet på manden er Guilty Simpson, og han er lige nu i gang med den helt store tour rundt i verden med sin homie Apollo Brown. Det er ikke mere end et par uger siden, at han fyrede op under KB18 i København.

Inden I læser Interviewet kan I jo lige høre dette dejlige track:


I lørdags var det så tyskernes tur til at føle lidt god gammeldags straight outta Detroit hip hop krydret med et lydlandskab af soul leveret af Apollo Brown.

Nå, men BeefySauces udsendte i form af Head of Production med sin friend of the same motha, Svant_e(der i øvrigt er tidligere Næstved-rapper) var selvfølgelig til stede til at byde Guilty Simpson velkommen i technoens, karrypølsens og undercuttens højborg, Berlin.

Og selvom han kører tight schedule så havde han da tid til et lille interview inden koncerten. Det forløb nogenlunde således:

Beefysauce: Hey Mr. Guilty!

Guilty Simpson: Hey, nice to meet you, I'm a big fan of your blog!

Beefysauce: Thanks. We came all the way from Copenhagen to see your show.

Guilty Simpson: I love that place. How are y'all doing?

BeefySauce: Good. Just smokin' and drug dealin'. And guess what: we just bought your vinyl (Dice Game) today!

Guilty Simpson: Shit no! Who selling' that here?

BeefySauce: A small shop around the corner  (Udløser hand shake til Svant_e og huuggg til Head of Production).

Mr. Guilty: That great! Enjoy the show - see ya inside.

Ja, ingen tvivl om at BeefySauces udsendte blev smule star struck. Og det var vist gensidigt, så Guilty kvitterede med en lækker omgang hip hop.

Tjek ham ud!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar