onsdag den 11. september 2013

VIND TO KONCERTBILLETTER TIL EN HERREFED HIPHOPKONCERT

Kære læser, du kender sikkert hittet 'Cold as Ice'. Ikke?

Og nu giver Beefysauce-pigerne dig muligheden for at høre det nummer og mange flere af M.O.P sammen med din mor, ven, kæreste eller bare damen, du er vild med i Pumpehuset lørdag d. 21. september.

Men lad os lige først præsentere M.O.P ordentligt!

M.O.P er en amerikansk hiphop-gruppe. Og M.O.P står for Mosh Out Posse, der var navnet på en bande, som de to startede sammen. Gruppen består af Billy Danze og Lil' Fame, der begge er fra Brooklyn.

M.O.P debuterede i 1993, men i 2000 brød de for alvor igennem med nummeret 'Cold as Ice'.


Duen er kendte for at gå rimelig godt til den til koncerter, så hvis du sidder og hører Bon Iver og ligger i ske dagen lang, så er denne konkurrence enten ikke noget for dig - eller netop noget for dig, der skal prøve noget helt nyt!

Sidste år gav M.O.P koncert på Train i Aarhus - en koncert der fik fem ud af seks stjerner af Gaffa, der blandt andet skrev:

"Selvom der var mange knap så kendte numre, var det på ingen måde svært at lade sig ophidse over den vanvittige energi som musikken var ladet med, og vi besvarede glædeligt "how about some hardcore?" med "Yeah, we like it raw!" på omkvædet til "How About Some Hardcore". Glæden ved hiphop lyste ud af øjnene på Lil' Fame, Billy Danze og den fulde, men altid smilende dj."Du skal simpelthen bare fortælle os, hvorfor lige præcis du skal med til koncerten!

Det kan måske være fordi, du er kæmpe fan? Eller har du bare aldrig har været til hiphop-koncert. Eller vil du invitere den lækre fra kantinen ud? Måske skal din daddy bare opleve noget mega fedt?

Husk at alt fedteri virker og er velkommen.

Konkurrencen slutter d. 19. september kl. 00.

Send dit bud til vores mail: Saucebeefy@hotmail.com eller send det i en besked til os på .http://www.facebook.com/Beefysauce

God fornøjelse!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar