onsdag den 10. juli 2013

Lauryn Hill er begyndt at afsone i kasjottenI går, tirsdag, begyndte Lauryn Hill at afsone sin tre måneders dom i kasjotten i Danbury.

 Den kendte Doo-Woop-that-thing-stjerne(fedt nummer i øvrigt) har nemlig snydt i skat for 1 mia. dollar. Lauryn Hill har vundet grammys otte gange.

Og så var hun medlem af gruppen The Fugees, som hun blev medlem af som teenager - før hun udgav sit stor-sælgende album 'The Miseducation of Lauryn Hill'. Lauryn Hill blev kendt skyldig sidste år i New Jerset, fordi hun ikke havde betalt skat af mere end 1,8 milliarder dollar, som hun havde tjent mellem 2005 og 2007.

Men også i 2008 og 2009 havde hun undgået skattedaddy.

 Forklaringen på den manglende skat var, ifølge hendes forklaringer i retten i Newark, at hun på et tidspunkt stoppede i musikindustrien og derfor havde brug for pengene til hendes seks børn. Hun forklarede, at hun blev behandlet dårligt i musikbranchen - og derfor pakkede hun sine sydhavsfrugter og skred!

Retten var dog ligeglad - de gav ikk' noget for den forklaring. Så nu skal hun være under overvågning i et helt år. Tre af dem starter altså i spjældet. Derefter tre i husarrest sammen med the kids. Og nåja - the kids.For hvem er faren, tænker I måske? Bob Marleys søn Rohan Marley og Wyclef Jean(også tidl. medlem af Fugees) har nemlig faktisk været temmelig uvenner over, hvem det lige var, der bollede Lauryn tyk og dermed skabte den ældste i søskendeflokken.

Det er vidst nok sikkert, at Rohan Marley er babydaddy! Men vi har desværre ikke haft mulighed for at tjekke denne oplysning hos førstehåndskilden. Men okay, derfor kan man da godt nye et par af de helt store hit her i sommervarmen!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar