torsdag den 23. maj 2013

VIl du se Looptroop og MØ gratis?

Det er vist faktisk allerførste gang, at vi her på Beefysauce har skrevet om Looptroop. Og det er da en fejl. Men der er en rigtig god grund til, at vi nu skriver om det svenske band!

Hvis man kan lide Looptroop, så spiller de faktisk i Malmø på onsdag d. 29. maj. Her spiller de i det svenske radiohus til en livesession i svensk radio - og koncerten skulle eftersigende være gratis og endda uden nogen aldergrænse.

Og faktisk så spiller den danske komet MØ også sammen med dem! Og hun er jo også ret hiphop - hun startede jo i pigerapgruppen MOR - de kommer fra Blodense/5000 Røvhul, hvor Beefy også har huseret et par år... Men den historie har I vist hørt.

Man skal melde sig til på denne side.


Og hvis du nu tænker, "hvem fanden var det nu, at Looptroop var, hva", så tag for eksempel et lyt til et af deres helt nyere numre "Aldrig" - vi sys, det er rigtig fedt!Eller dette nummer:Og ja MØ - behøver hun nogen nærmere introduktion? Vi tror det ikke, men for en sikkerhedsskyld, så kommer der også et fedt nummer med hende her.Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar