tirsdag den 28. maj 2013

Mere hiphop-historie som enhver bør kende til


Vi fortsætter den perfekte overspringshandling midt i eksamenslæsningen! Her på bloggen giver vi dig nemlig lige nogle af de fedeste, bedste og sjoveste facts om hiphop, som er gode at kende. Især når du skal blære dig over for damer, fyre og dine homies.

1. Allerede i 1992 blev Black Eyed Peas signes på Eazy-Es pladeselskab, Ruthless Records. Det var dog et godt stykke inden Fergie kom ind i billedet.

2. Fyren, som man siger, har opfundet scratching hed Grandwizard Theodore. Tjek ham ud her - han er for vild!


3. Nate Dogg, Snoop Dogg og Warren G havde sammen gruppen 213, som refererer til Los Angeles' telefon-area-code.4. Hvordan var det nu Tupac startede sin karriere? Det gjorde han da som backing-danser for bandet Digital Underground.

5. Sean Combs, som man kender for forholdet til Jennifer Lopez og nogle fede hits havde hele fire kunstnernavne op gennem 90'erne: Puff Daddy, Puffy, P. Diddy og Diddy.

6. Nogle af de helt store kunstnere inden for hiphoppen døde i deres tyvere: Aaliyah døde, da hun var 22, Left Eye fra TLC var 25 år, Tupac var 25 år, Biggie Smalls var 24 år og Big Pun blev 28 år.

7. "99 Problems", som er et af Jay-Z's mange hits var faktisk oprindeligt en Ice-T-single. Sangen er på Ice-Ts album "Home Invasion" fra 1993.

8. Lauren Hill er den eneste kvindelige rapper, der har nuppet fem grammys - godt gået!

9. Jay-Z og Nas har haft en kæmpe beef. I dag har de vist givet hinanden hånden og givet hinanden fred. Jay-Z rappede blandt andet om sit seksuelle forhold til Nas barns mor Carmen Bryant - det var hende, som startede hele beefen!

10. Outkast startede ud som et dirty-south- og G-funk-band (vi elsker g-funk), men hen ad vejen kom der andre spændende ting til!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar