fredag den 31. maj 2013

Fredag: Rihanna og hiphoppen

Det er fredag og tid til at høre Rihanna. Men lad os lige prøve at tage et kig på Rihanna og rapperne, for dem har hun et godt forhold til. Det startede jo meget godt med, at hun jo blev opdaget af Jay-Z og blev signet på Def Jam Records. Og her efter er det jo kun gået fremad for Rihanna. Og undertiden har hun lavet nogle fede samarbejdere med rappere og her kommer nogle af dem!


Fabolous ft. Rihanna - "First Time". 


 På Rihannas seneste album "Unapologetic" har hun en featuring med Eminem, hvilket ikke er første gang, at de to samarbejder. Måske Eminem kommer med på Roskilde festival? Hmm... Måske ikke.
De har også lavet sangen "Love the way you Lie" sammen. Og overraskende nok blev det den bedst solgte single i Eminems karriere. "Love the way you Lie" fik desuden fem grammy-nomineringer.

Rihanna og Chris Brown har ikke kun samarbejdet på kærlighedsfronten. Også musikalsk har de lavet en del sange sammen efterhånden. Her er det sangen "Nobodys Business" fra Rihannas seneste album - vi kan godt gætte, hvad den sang handler om - kan i?

Til MTV VMA-show spillede Rihanna og A$ap Rocky et remix af nummeret Cockiness. Tag lige og hør det - det er for fedt!

"Talk that Talk" er titelnummeret på Rihannas 6. album af samme navn. Nummeret er en featuring med Jay-Z og er bare et vildt fedt nummer. Jay-Z & Ri Ri lavede også nummeret Umbrella sammen.

 Dette nummer var det første nummer, som Rihanna offentliggjorde efter hun blev slået af Chris Brown. Med på nummeret har hun Young Jeezy. Sangen er fra planen "Rated R".


 På dette nummer deltog et væld af mennesker: Kanye West, Kid Cudi, Fergie, John Legend, Elton John, Alicia Keys, Charlie Wilson og mange flere... Men det er Rihanna, som har den mest gennemtrængende stemme på hele nummeret. WAY to go Ri RI!

 Der er mange flere samarbejder mellem Rihanna og rapperne - resten opdaterer vi jer på en anden dag.

Hvilket nummer synes i er det fedeste?

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar