søndag den 17. marts 2013

Spot på Roskilde Festival-hiphop: Joey Bada$$


Her på Beefysauce-bloggen er vi indtil nu ret tilfredse med Roskilde Festivals program - i hvert fald hiphop-wise. Der er nogle rigtig rigtig gode navne på programmet indtil videre. Blandt andet Action Bronson og Kendrick Lamar som nogle af de mest oplagte.

Dem kommer der noget fokus på senere. I dag vil vi dog sætte fokus på et af de mindre hiphop-navne på festivalen, som alle muligvis ikke kender, nemlig Joey Bada$$.

Og undskyld at indlægget er blevet længere end normalt - men Joey Bada$$ er virkelig sej!

 Joey Bada$$ er en ung rapper - født i 1995 og er netop fyldt 18 år. Og vi synes, at han gør det rigtig godt. Og historien bag hans succes er heller ikke dårlig! Han har udgivet to mixtapes; 1999 og Rejex. (Hent dem gratis ved at trykke på titlerne).

Derudover har han også udgivet to mixtapes med hiphop-kollektivet Pro Era. Hans karriere begyndte, som vi alle håber på. Han lagde et klip ud på Youtube, hvor han freestyle-rappede. Klippet blev postet på det amerikanske hiphop-site World Star Hiphop. Og derfra gik alting hurtigt. Indlægget og den unge og dygtige freestyle-rapper blev nemlig opdaget af Jonny Shipes, der er direktør hos Cinematic Music Group og samtidig også er manager for Big K.R.I.T, der i øvrigt spillede på sidste års Roskilde Festival.

 Jonny Shipes kontaktede så Joey på Twitter og kort derefter var Shipes Joey Bada$$'s manager. Og siden er det gået rigtig stærkt for den unge New Yorker.

Interviewmagazine har lavet et rigtig fedt interview med Joey Bada$$, hvor han blandt andet fortæller, hvordan det er at være succesrig rapper, der bliver interviewet af Vice, men samtidig så ung, at man stadig går i skole:
I

NTERVIEWER: - You know what's nuts? I was shooting to do this interview mid-day, sometime around 1 or 2pm, but then your publicist told me you couldn't because you were still in school.

BADA$$: People forget how young I am. I often forget how young I am. I mean, it's crazy. I'm definitely not a person that lets anything get to me like this. I've just been balanced, and balancing it out is what I do naturally. I'm still the same person. I still live at the same place I've been living.

 Læs hele interviewet her.

Til sommer spiller Joey Bada$$ på Roskilde Festival. Og vi glæder os virkelig meget! Du kan høre et par af numrene her inden du downloader hans mixtapes.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar