tirsdag den 26. marts 2013

Kender du Nardwuar?? - Den bedste hiphop-journalist


Hvis du ikke kender Nardwuar, så læs videre. Hvis du kender ham, så læs videre alligevel!

Han er en canadisk radiovært, som er herre god til at interviewe. Beefy er jo journalist, så det er altid fedt at se nogle, der kan få ellers små-tyste-generte-eller-bare-arrogante hiphoppere og musikere til at snakke om det de elsker: Nemlig musik.

Nardwuar er selv rimelig wack! Han er mega flippet. Men han stiller gode spørgsmål, er mega forberedt og så får han musikerne til at svare og snakke. Så det kan man jo kun have respekt for. Han starter altid interviewet med at sige: "WHO ARE YOU?". Og derefter hiver han altid en plade frem til sine interviewpersoner fra sin kæmpestore samling af vinyler med ordene: "I got a gift for ya"

Det er helt klart værd at tjekke ud. Neden for har vi linket til nogle af hans interviews.Her interviewer han Kendrick Lamar, der fortæller om, hvordan Dr. Dre og Tech 9 opdagede Kendrick og hvad de snakkede om.Her interviewer Nardwuar Joey Bada$$ og hans Pro Era crew - og det er seriøst grineren. De er mega fresh. Og de fortæller om, hvor meget de elsker MF DOOM.


Her interviewer han Odd Future. De fortæller blandt andet om, hvor meget de elsker bacon. Nardwuar giver drengene en bacon-sæde - hahaha. Det er virkelig sjovt - se det.
Vi elsker i øvrigt også den lille jingle, der indleder videoerne..... "Nardwuar..."

Men tjek det seriøst ud - det er herre fedt. Og der ligger mange flere videoer, hvor Nardwuar interviewer Drake, A$AP Rocky, DJ Premier, Mac Miller, Wiz, Snoop og mange flere. Tryk her og tjek det ud.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar