søndag den 31. marts 2013

Hiphop-rygter: Det handler om Eminem og Kanye West

Så kommer der lige lidt nyt, som handler om de to herrer på billedet, nemlig Kanye West & Eminem. De har nemlig en ting til fælles. For begges vedkommende skulle 2013 efter sigende byde på et album fra hver af de herre.

Lad os begynde med Eminem. Dr. Dre har neto bekræftet at, der er et nyt album på vej fra Eminem.
Albummet kommer til at hedder theDetox, og rygterne siger, at det vil udkomme d. 27. maj. Rygterne om et nyt album fra Eminems hånd kom på en kind of funny way fra Detroit-rapperen.

Eminem er nemlig stor fan af baseball-holdet Detroit Tigers. Han har så lanceret en baseball-kasket, hvor der er broderet et stort 'E' på, som ligner holdets logo. På siden af kasketten kommer så det interessante - her finder man nemlig en række årstal. Ifølge Eminem er årstallene dedikeret til de år, hvor der er udgivet skelsættende Eminem solo-album. Og på kasketten står der så også 2013. NÅ MEN: Her er den skide kasket altså:


OG NU TIL KANYE WEST!
Han udgiver nemlig også et nyt album. Og rygtet hedder, at det skal hedde noget så overraskende som "I'm God". Vi må ærligt erkende, at nnår sådan en albumtitel kommer fra Kanye, så virker det ikke som om, at der er blevet tænkt så meget over det. Det er jo lige så kedeligt som bare at kalde albummet "Kanye West.
Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar