fredag den 29. marts 2013

Fremtidens hiphop-stjerner fra New York: The New New

90'erne stod virkelig i New York-hiphoppens tegn - ja, det var vel nærmest en gylden periode for New York-hiphoppen. Navne som Guru, Run D.M.C, Beastie Boys, A Tribe Called Quest og selvfølgelig De La Soul producerede masser af kvalitetshiphop, som stadig står som noget af det sejeste hiphop ever made.

Nå. Men vi lever jo ikke i 90'erne længere. Siden dengang har det været svært for en ny generation af New York hiphoppere at tage over, hvor de ældre legender slap. Men med blandt andet Joey Bada$$ og hans Pro Era-kollektiv i front er der igen ved at komme optimisme i New York.

Derfor vil vi over de næste par dage give jer, kære læsere, et indblik i, hvilke nye New York-rappere i skal holde øje med fremover. Se det som et lille påskeæg eller bare helt almindelig Beefysauce-service.

Vi har tidligere skrevet om Joey Bada$$ og her kommer lidt om hans crew: Pro Era.


Navn: Pro Era
Inspireret af: MF DOOM
Hvorfor skal jeg kende dem?
- Fordi Pro Era lyder som New York, som den gjorde i 90'erne. Det her er back to basics. Og det er røvfedt. Med Joey Bada$$ succes er omverdenens øjne også begyndt at se på Pro Era-crewet. Hør sangen neden under og lyt selv hvorfor:Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar