mandag den 28. januar 2013

Beefysauce DIGGER: CHIEF KEEF

Hvis der er noget, som Beefysauce-pigerne digger, så er det gangsta-rappere, der laver et helt track om ting, som de bare ikke digger.

 Og det er netop, hvad CHIEF KEEF og hans homeboys gør. Han er ret ung, født i 1995, og så udgav han sit debutalbum i midten af december. Men før det fik han sit gennembrud, da tracket 'Bang' gik viralt verden over.


Og det er gået psykopatstærkt for Chicago-rapperen, han er gået fra 0 til something på ingen tid. Det seneste nummer 'I don't like' er også blevet set af over 22 mio. på youtube.Selv om Chief Keef kun er omkring 18 år, så har han allerede en temmelig broget fortid, hvor han selvfølgelig er blevet anholdt for at sælge heroin. Og på trods af hans unge alder har han allerede et temmeligt langt afsnit om 'legal issues' på wikipedia. Han skulle eftersignende havde modtaget penge for at skulle dræbe rapperen Lil' Jojo.

Men hans tracks er dejligt hårde og det er vi vilde med, så tag lige og tjek ham ud, for han har høstet ret gode anmeldelser for debutalbummet. Ligesom resten af hiphop-miljøet er vi her på Beefysauce i hvert fald ret sikre på, at vi kommer til at skrive meget mere om Chief Keef fremover!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar