mandag den 5. november 2012

San Diego - På sporet af That Cali Feelin'

Så kommer der altså noget update her på bloggen. Gid vi kunne sige at vi havde været i fængsel eller var smidt på gaden eller røg for meget weed eller at vores babymama havde fået trillinger og vi blev nødt til at skride, men så hiphopede undskyldninger har vi desværre ikke.

Dj Sauce er i California lige nu, og hvis I følger os på instagram @beefysauce ville I kunne se lidt af det hiphop hun havde snuset op rundt omkring, men hvis I ikke gør, kommer der også en omgang her:

Her er der et billede af vores ride. En bangin' convertible der kører bedst, når det er Snoop, Dr. Dre eller andet Cali hiphop der pumper på stereoen. Dem der smider posering er Mc Book og Mc Æderen

Her er et billede af en morgenmad. Dj Sauce skulle ud og have noget morgenSauce (no sexuaaallllll) og faldt over denne lette morgenmads platte. "Stack that cheese" gælder åbenbart i alle henseender, for denne her sportede 4 slags. Efterlader dig med følelsen af at ville get high 'cause it leaves you feelin' phat 'n' fat -Gotta love dat Mexicoo oh oh ohhhhhhhh

Dj Sauce poserer på bedste Chola-vis inden en aften i byen -man skal jo helst blende ind i lokalbefolkningen. Der blev hollaret herre meget på spansk efter hende her, for hvordan kan man ikke elske det her look?!

 Åbenbart ikke alle synes det var så sejt (ellers var det festen der blev lidt for høj og vild til dem) for Dj Sauce endte med få en snak med strisserne, som I kan se. Godt de ikke vidste hvor crazy gangster hun er, så ville de nok ikke havde lade hende gå så nemt..

Jeg synes at Cali-ånden er rimelig indfanget indtil videre, hvad siger I ? Der kommer selvfølgelig mere løbende. Holla!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar