søndag den 11. november 2012

NYT TILTAG: Hiphop-news of the week

nyhDet er tid til et nyt tiltag på bloggen.

Som alle ved, så er Beefysauce IKKE en nyhedsblog. Men vi dog en eller anden form for en aktualitetsblog!

Derfor vil vi hver søndag fortælle vores kære læsere om tre ting, som er sket i hiphoppens verdens i den forgangne uge.

Vi håber, at I vil tage godt i mod det nye tiltag - og kom endelig med inputs, hvis I finder nogle feeeede ting, som I synes vi skal skrive om. Men ikke så meget snak.

1. EVERYBODY LOVES OBAMA
Det er nok ikke gået nogens næse forbi at Obama blev genvandt som præsident i tirsdags. Og på Twitter var der hæftig aktivitet. Lad os lige tage et kig på, hvordan reaktionerne var i tirsdags.2. L.O.C får voldsdom for at give en lussing

 Det er nok også de fleste, som har opfattet at L.O.C har fået en voldsdom for at give en fyr en lussing i byen. Så det gider vi ikke rigtig nævne igen. Men vi gør det alligevel.
Selv skrev L.O.C følgende efterfølgende på Twitter.

3. Kendrick Lamar: "Jeg er ligeså god som Jay-z, Kanye & Nas"

I  denne uge gav Kendrick Lamar et interview til det hiphop-sitet hiphop-sitet hiphopdx.com at hans nyeste album er et nyt klassisk hiphop-album.
"Alt det mangler er tid," sagde Lamar. Der mener, at hans nyeste album har nået klassiker-status inden for de næste 5 til 10 år.
Derudover sagde Kendrick også, at han konkurrerer med nogle af hiphoppens helt store kanoner som Kanye West, Jay-Z og Nas.
"I'm competitive with Jay-Z. I'm competitive with Nas. I'm competitive with Kanye [West]. We're in the big leagues now. I can't be looking at them as big homies for the rest of my life." 
Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar