onsdag den 29. februar 2012

En guide til sejere ting end Watch the Throne

Her på bloggen digger vi jo alt, der har noget med hiphop at gøre.
Og det er kommet os for øre, at en masse er blevet vilde med Jay-z og Kanye Wests fælles album: "Watch the throne" og derfor skynder sig til Jylland for at høre dem sammen til maj.
Derfor er der god grund til at gå tilbage i bagkataloget, der findes nemlig rigtig gode Kanye West og Jay-z samarbejder, der ikke døjer med den samme hype.

Så vil du være sejere end dine venner, så blær dig med, at du kender disse numre i stedet for, at 'Watch the Throne' er det mest afspillede i dit itunes.

Første nummer er faktisk et af Beefys yndlingsnumre og er oprindeligt et Scarface-nummer fra albummet 'The Fix', hans syvende album udgivet i 2002. Det er et klassealbum. Jay-Z rapper første vers og nogle flere og som han rapper i begyndelsen v. 0.29 "Kanye West on the Track"


Næste nummer er produceret af Kanye West - og den vakste lytter kan godt høre, at det er hans producerlyd. Nummeret er smashing, hedder Encore og er fra Jay-zs tredje album The BLack Album

Derudover har de sammen lavet nummeret 'Hate', hvor Kanye West rapper i begyndelsen af dette lidt dystre nummer. Nummeret er fra Jay-zs album fra 2009: The Blueprint. Men det sidste nummer, som vi vil fortælle jer om er selvfølgelig et med både Rihanna, Jay-z og Kanye West, som i med garanti kender, det er nemlig også rigtig godt.

Værsågod:

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar