mandag den 2. januar 2012

TEMA: Hvad jeg har lært af The Game # 3

The Game er en mand, der sætter en ære i sine tusser (altså dem på his body, ikke dem man kan lave BeefySauce stickers med). Men hvad kun sande hiphopkendere ved, er, at hvis man ser lidt nærmere, kan man faktisk lære herremeget:
1) Forkortelser er ikke altid SMS-sprogsagtigt, det kan også være hiphop, eks. HCT er ikke lig med "Hoe Cirkus Trash" men er faktisk hans søn Harlems initialer. CBP er ikke lig med Crap Bitch Please" men står for Cedar Block Piru, som er den mindste Compton bande, men kun een blok som deres hood.
2) Man behøver ikke rokke Timberlands eller Hurricanes for at være hiphop, The Game har tatoveret logoet for Chuck Taylers på halsen (Og det betyder converse all stars til alle jer efterskolekids derude)
3) The Games tatoo på hans højre overarm er et vidnesbyrd om, at pressen ikke altid har ret og at flertallet heller ikke har; Jeg taler selvfølgelig om at Tupac ikke er død! The Game har Pac tegnet som en engel og han omtaler ham som værende levende. Det er der en god grund til, for se hvem han havde med til koncerten:

2 kommentarer:

  1. Ja fede tusser er vejen frem ;)

    SvarSlet
  2. hey the game,

    fedt du også læser med her!

    SvarSlet