tirsdag den 26. juli 2011

Breicik var hiphopper engang.

Beefysauce har dyb sorg over det, der er sket i Norge. Og selvfølgelig er det noget, som vi vil berøre her på bloggen. Især fordi der på en så forfærdeligt nyhed på denne, faktisk også er en hiphop-vinkel.

Det viser sig simpelthen at Breivik er gammel hiphopper. Han har været en del af hiphop-miljøet i Oslo. Men som han selv skriver i sit manifest, så valgte han en, ifølge ham selv, noget fornuftigere vej, som var højrefløjen.

"My decision to focus more on school and my principle to never try drugs was the beginning of the end for my friendship with Jon Trygve, Richard, Arsalan and my “departure” from the hip-hop community in Oslo. One day there was an incident and my close friendship with them ended. They chose to continue the same path without me, increasingly becoming more active in criminal and violent activities and more into drugs."

Her er vores budskab til jer:

Lad være med at blive højrefløjsekstremister. Det ik' fedt. Så er det sgu hyggeligere at chille og høre noget fed hiphop. Selv Ice Cube sys altså, at det er en god dag, når der ikke bliver dræbt nogen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar