lørdag den 16. april 2011

Gary Coleman

Dette indlæg er ikke specielt hiphop, men vi tillader os alligevel at bryde rammen. Kan i huske Gary Coleman, som var med i en TV-serie, som var en af dem, der blev sendt om eftermiddagen, når man kom hjem fra skole?
Altså ham her:



Så tænker jeg sådan: "Okay, han ser vildt grineren ud. Måske er der nogle seje billeder af ham, som kan smides op på beefysaucebloggen". Så begynder jeg at google. Og finder et billede af ham, hvor han er blevet voksen og ser sådan her ud, hvilket egentlig også er lidt vildt, for han er jo meget mindre end sin dame:



Okay. Så tænker jeg sådan, manden må have en sygdom. Og det har han så også. En sygdom, hvor man (SURPRISE) ikke kan blive særlig høj. Og nu bliver det så spændende, for Gary Coleman er faktisk død. Han døde i maj 2010. Men allerede en time efter hans død, blev der lagt billeder ud på nettet af ham. Død. Og internettet fortæller, at man mistænker hans tidligere kone, for at sende billederne ud i cyperspace. Se selv her:



Og er der noget vi ikke digger på beefysauce, så er det sgu det: At sælge billeder af en død fyr, thats just not cool. Der sendes hermed en kæmpe beef ud til Gary Colemans gamle kone. Det svin.

Vild historie, mand. Og dem skal der da også være plads til på Beefysauce.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar