tirsdag den 15. marts 2011

Back to the finger rootsVi husker vist alle dengang i skolegården, hvor man lavede "skråt op" til dem der skød een i høvdingebold: En stiv i midten og så de andre fingre foldet sirligt ned, og gemt i hånden. Så kom Eminem og lavede "hvidmands skråt op" med stiv i midten og tommel + lillefinger strittende, hvilket egentlig ikke var så provokerende, for den fingerstilling tager alligevel nogle sekunder at smide, og forvirringen omkring hvad man kigger på, bliver hurtigt overvældende. NU ER DEN HER SÅ: 2011'ernes skråt op som signalerer hvad den sande hiphop fuck-finger egentlig bør: "Jeg kaster dubs og giver ikke en fuck"

3 kommentarer:

 1. Jeg har hørt fra en af de anonyme på billedet, at de slet ikke var særlig hip hop den aften: "Vi sad bare alene og snakkede og blev slet ikke fulde".
  Måske skulle Beefysauce sortere lidt i, hvem de viser på bloggen og rent faktisk vælge nogen, der er hip hop og fortjener det.

  SvarSlet
 2. Bloggens formål er jo netop at vise, at hiphop er rundt omkring os altid, dvs. man behøver ikke nødvendigvis VÆRE hiphop for at GØRE noget hiphop -apropos dét, så er det jo rimelig hiphop at starte beef, men ikke så hiphop at være anonym -sorry my friend, u gots the wackness

  SvarSlet
 3. Men anynym - lidt ret har du sgu. Det bliver selvfølgelig taget til efterretning. Fedt med lidt meninger, det digger vi.

  SvarSlet